Hjemmeundervisning om sommeren

Interaktiv tavle

juli kommer.Næste måned er også sommerferien, som børn glæder sig til en glad og afslappende ferie.

Sommerferie betyder mere fritid for dine børn.De har ikke andet at lave end lektier fra skolen.Forældre kan også tilmelde deres børn i alle former for ekstra klasser for sjov.Her er nogle smarte edutainment tips, vi hos Qomo kan tilbyde.

1-Brug QOMOtavle

Nogle forældre melder deres børn til tegneundervisning i sommerferien.

Qomos tavle er i en stor størrelse, ved hjælp af firefarvet speciel tavlepen, støvfri som kan beskytte dit barns syn og gøre miljøet venligt.Barnet kan doodle direkte på tavleskærmen med tavlepennen.Forestil dig, hvad du vil se, og tegn deres ideer på tavlen.Hvis noget ikke går så langt, som de ønsker, kan de slette det med et magnetisk viskelæder.Eller klik blot på funktionsknappen på tavlen for at slette den.

Qomo-tavler er populære blandt skoler og forældre.Når det kommer til niveauet af udseende, er vi meget sofistikerede.Størrelsesmæssigt er vi store.Nok plads til at du kan doodle.Derfor kan den interaktive tavle være en mulighed for de fleste i familien.

2-Brug af Qomotrådløst dokumentkameraa

Qomo QPC28 dokumentkamera er et trådløst dokumentkamera, som er bærbart, og du kan tage det med, hvor du vil hen.Opløsningen er klar i 8MP, som kan optage video og billeder i en fantastisk kvalitet.Med et batteri med fuld strøm kan dine børn få den bærbare på en hel dag for at se, hvilken vinkel de vil udforske.Selv for noten, kan de optage det i softwaren, som er bundtet, hvilket er nemt og sjovt.

We are committed to helping your children and your students build the fastest and most effective way to have fun in class.  If you are interested in our products, please contact odm@qomo.com


Posttid: Jul-01-2022

Send din besked til os:

Skriv din besked her og send den til os